Herfst EEF, Het Eindeloos Eiland Festival op Noord-Beveland

Herfst EEF, Het Eindeloos Eiland Festival op Noord-Beveland

Vr 24/09 - Colijnsplaat

De Patrijs Colijnsplaat

17:00 - 23:00


Het Herfst EEF festival is kleinschalig van opzet op Hofstede ’s Gravenhoek met omliggend natuurlijk terrein aan de Emelissedijk 20 op Noord-Beveland. 
In de bekende EEF formule zijn daar weer diverse podia voor zowel muziek, dans, poëzie, beeldend werk en film. Ook jong talent, waaronder de deelnemers aan het Popaanzee project PopSport krijgen een podium, evenals deelnemers aan de Kunstbende. 

Optredens zijn er van de band Ninalynn, The Lasses, singer-songwriters Alexandra Alden (Malta), Jerry Joseph en Vanessa Peters (beide VS), YVI, Windon Blue, folkgroep Merrow, sopraan Klaartje van Veldhoven en muzikanten met de ‘mini opera’ de Cantate Burlesque van J.S. Bach, Iris Penning, Avonturier en schrijfster Arita Baaijens, en Tineke Schoemaker en John LaPorte van de band Barrelhouse.  

Op zaterdag en zondag zijn er ook activiteiten en optredens voor kinderen. Daaronder de groep Animoso met de voorstelling ‘Peertje‘ met muziek uit de Peer Gynt suite van Edvard Grieg. Het verkleedpaleis en natuurlijk wordt er geschminkt. 

Verder is er een samenwerking met Kunstspoor, de Maerlant Poezieprijs 2021 en komen er een aantal beelden uit de expositie van Dijken van Wijven.
Kortom, het beloofd weer een mooi feestje te worden. 

*Openingstijden:*

Vrijdag 17.00 - 23.00 uur
Zaterdag 12.00 - 23.00 uur
Zondag 12.00 - 18.00 uur


Hofstede sGravenhoek


Emelissedijk 20, 


4491pd Wissenkerke


Noord-Beveland 


Zeeland


Kijk op de website voor meer informatie of volg @eeffestival op Facebook of Instagram.
https://www.eeffestival.nl

Terug