Barney Dome: Farewell to the Legend

Barney Dome: Farewell to the Legend

Za 08/02 - Amsterdam

Ziggo Dome

20:00 - 23:00


Op 8 februari 2020 verandert Ziggo Dome in Barney Dome tijdens een groots afscheidsevent voor dartlegende Raymond van Barneveld. De carrière van Barney wordt gevierd met een avond vol darts, spektakel, entertainment en muziek. Vrienden van binnen en buiten de dartwereld komen langs om op gepaste wijze Barney's afscheid als professioneel darter te vieren.

Dartlegendes Phil Taylor, Wayne Mardle, Martin Adams, Richie Burnett en Bobby George worden in een competitie gekoppeld aan bekende Nederlanders als Robin van Persie en Rafael van der Vaart om de strijd aan te gaan om de prijs van de avond. En daarnaast treedt er een keur van artiesten op, waaronder Navarone dat herkenbare opkomst-tunes van de darters live zal spelen. Verwacht verder veel terugblikken naar indrukwekkende hoogtepunten uit Raymond zijn leven als professioneel darter, die de dartsport voor altijd veranderd hebben.

Raymond van Barneveld over #barneydome: "Het is een ongelofelijke eer om zo’n avond als afscheid aangeboden te krijgen. Ik kijk er naar uit om enkele mensen die ik tijdens mijn loopbaan heb leren kennen weer te zien en ik laat me verder verrassen. De competitie waarin ervaren darters samen met onervaren BN’ers tegen elkaar strijden, belooft een spektakel te worden. Niemand kan daar nu de uitslag al van voorspellen; ik verheug me daar erg op".

LET OP: dit event is 18+

Terug