Abba Gold

Abba Gold

Za 11/12 - Hoorn

Manifesto

20:00 - 01:00


Verplaatste show van 24 oktober en 22 mei. Reeds gekochte kaarten blijven geldig , Kan je niet op de nieuwe datum stuur dan voor 1 november je e-ticket o.v.v. ibannummer naar info@manifesto-hoorn.nl .


Rewind- we doen het in 2021 weer een keer!


Abba had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten en dito show, plus twee mooie dames met gouden strotten!


Logisch dat Abba populairder is dan ooit, meer dan vijfenveertig jaar nadat de formatie op het wereldtoneel is verschenen! Niet voor niets dat zo veel muzikanten repertoire van Abba hebben gespeeld. Het is een masterclass in popmuziek.


Niet veel zangeressen halen de hoge en lage tonen die Agnetha en Frida wisten te bereiken. En zeker niet met de souplesse en kwaliteit die zij hadden en die ook hun muziek bezat. Het was indertijd baanbrekende muziek die overigens nog steeds volop gekopieerd en ‘geleend’ wordt in hedendaagse popliedjes.


Abba Gold is een hommage aan de muziek van Abba in zijn originele vorm: twee vrouwen, fantastische liedjes en een rock-‘n-roll band die niet te versmaden is! De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen.


Op Abba: Thank You For The Music!   Ga hier naar de site van de band


Afterparty met de Clip Club!

Terug