Amsterdamse Avond: Drukwerk

Amsterdamse Avond: Drukwerk

Za 07/09 - Munnikezijl

Café de Sluys

21:30 - 00:30


Vijfendertig jaar na 'Je loog tegen mij' hebben vader Harry en zoon Bram Slinger het vuur weer opgestookt en DRUKWERK speelt weer volop in het land.

DRUKWERK is in 1978 opgericht. Het begon met protestsongs tegen de sluiting van jeugdhonken in Amsterdam-Noord, atoomenergie en ondersteuning van krakers. Daarnaast bezingen we de liefde op onze eigen manier zoals in de hit 'Je loog tegen mij' (ruim 147.500 exemplaren) en de liefde voor Mokum in 'Hee Amsterdam'.

“Pap, heb jij eigenlijk nog partituren van DRUKWERK uit de jaren `80?”

Met deze vraag, gesteld door Bram Slinger, brak in de winter van 2012, 30 jaar na dato, een nieuw hoofdstuk aan voor DRUKWERK². Want wat begon met de bedoeling dat Bram met zijn vrienden voor een gelegenheidsoptreden ‘voor de gein’ een aantal DRUKWERK-stukken zou spelen, eindigde in de opnamestudio waar DRUKWERK² de grote hits en eigen favorieten nieuw leven inblies.

Het resultaat? DRUKWERK² - Tegen Beter Weten In. Een album met maar liefst 17 stukken, liedjes van toen met arrangementen van nu nog steeds heel erg actueel blijken. De band, Harry en Bram Slinger, George Menkveld, Erik Bes en Bas Kors is dan ook weer met regelmaat te aanschouwen op festivals, feesten en bij andere gelegenheden en te boeken via https://www.gigstarter.nl/artiesten/harry-slinger-drukwerk2

Harry Slinger, frontman van DRUKWERK² “Wees blij met je talent dan kun je spelen met de band door heel het land in elke tent.”

Slechts 100 kaarten beschikbaar en deze kosten Entreekaarten €15,- p.st. (Vol = Vol)

Terug