Roger Hodgson of Supertramp

Roger Hodgson of Supertramp

Di 03/09 - Amsterdam

Koninklijk Theater Carré

20:00 - 23:00


Roger Hodgson, Legendarische singer-songwriter van voormalig SUPERTRAMP, keert op dinsdag 3 en woensdag 4 september 2019 terug naar Carré. Met zijn Breakfast in America World Tour viert hij de 40e verjaardag van het legendarische album.

Na twee uitverkochte voorstellingen vorig jaar, komt Roger graag terug naar zijn zo geliefde Carré. In zijn Breakfast in America World Tour komen alle tijdloze hits voorbij zoals ‘Give A Little Bit, ‘Dreamer’, ‘It’s Raining Again’ en vele andere nummers met onvergetelijke herinneringen.

Roger Hodgson was de medeoprichter van Supertramp en de componist, tekstschrijver en zanger van hun vele wereldhits. Hij speelde 14 jaar lang met deze formatie. Roger werd onderscheiden met twee belangrijke awards van de ASCAP (American Society of Composers, Authors and Publishers) voor zijn muziek. Na z’n concert in The Royal Albert Hall schreef de Evening Standard: “Het grootste compliment dat we Roger kunnen geven is dat hij nu live nog beter klinkt dan in de opnamestudio meer dan een generatie geleden”.

Terug