Two Shakes of A Lamb's Tail

Two Shakes of A Lamb's Tail

Vr 26/11 - Hoorn

Manifesto

21:00 - 01:00


Vier oldschool rockers van halverwege de 20. Vier muzikanten die elkaar, als sterren die op één lijn liggen, versterken en aanvullen. Vier vrienden die opgaan in hun muziek. Rock in de puurste vorm.

In de zomer van 2011 ontstond Two Shakes in een garage op een industrieterrein in Hoorn. Geïmproviseerde stukken van epische lengtes vulden de eerste weken. Al snel volgde een vorm en structuur en ontstond Two Shakes, bestaande uit gitarist/ vocalist Jesper Huisman, bassist Johan Kroeze en drummer Erik Kalma. Later voegde de meestergitarist Mike van Harskamp zich bij the shakes voor nog meer awesomeness. En een nieuw hoofdstuk was begonnen.

Geïnspireerd door oude en nieuwe rockers als The Cream, Led Zeppelin, Foo Fighters en DeWolff. Inspiratie opdoend uit alle hoeken van de wereld, en musiceren alsof het de laatste keer is. Two Shakes of a Lamb’s Tail is een eigenzinnige, openhartige en hardwerkende band die elke show vult met entertainment én muzikale hoogtepunten. Een live show van Two Shakes zul je niet snel vergeten.

Terug