Waylon - My heroes have been always cowboys

Waylon - My heroes have been always cowboys

Vr 04/10 - Zeist

Hotel Theater Figi

20:15 - 23:15


TICKTVERKOOP START VRIJDAG 8 MAART 09:00 via https://www.figi.nl/theater/2523/waylon-my-heroes-have-always-been-cowboys

Waylon gaat vanaf 20 september 2019 het theater in. Begeleid door een zevenkoppige band brengt hij onder de titel My Heroes Have Always Been Cowboys een twee maal een uur durend theaterconcert over zijn jeugd, het jaar bij Waylon Jennings en de rouw na zijn dood, die leidde naar een zwerversbestaan.
Na de pauze blikt Waylon terug op zijn nieuwe start bij Holland’s Got Talent, terug naar de roots met Common Linnets en uiteindelijk de rust van het nieuwe vaderschap.

Waylon kijkt terug op zijn persoonlijke, muzikale verhaal, dat voor hem op 8-jarige leeftijd begon. Toen mocht hij, omdat de oppas ziek was, met zijn ouders mee naar een country-avond en ook een
klein stukje mee drummen. Dat was het begin van een muzikale reis die Waylon in ruim 40 theaters ten gehore gaat brengen.
“Op het podium speelde de West Virginian Railroad Band en ik mocht eventjes mee drummen. Na afloop kreeg ik een CD in handen en de mededeling dat als ik één liedje volledig kon drummen, ik drie weken later weer het podium op mocht. Drie weken lang heb ik tot bloedens toe geoefend op een shuffle. Eigenlijk is daar mijn echte fysieke liefde voor country begonnen...”
Wat volgde was een carrière die dwars door een bijzonder persoonlijk verhaal liep. Een verhaal dat zijn oorsprong vond in de liefde voor de Country en het verlangen om te ervaren waar over gezongen werd. Zijn eigen country biografie schrijven en begrijpen.

Terug