Van Rock tot Roll Festival

Van Rock tot Roll Festival

Sat 07/09 - Heerenveen

Café de Skoffel

16:00 - 01:00


Op zaterdag 7 september 2019 zal op de Nieuwstraat in Heerenveen het jaarlijkse straatfestival ‘VAN ROCK TOT ROLL op DE NIEUWSTRAAT’ plaatsvinden.

Inmiddels is dit gratis muziekfestival een begrip in Heerenveen, welke garant staat voor goede bands, sfeer en veel gezelligheid.
De muzikale invulling zal worden gedaan door 'n 4-tal bands en DJ in stijl van het thema: "Van Rock Tot Roll' - muziek door de jaren heen”. Een variatie beginnend bij swingende Rock ’n Roll/Rockabilly met heerlijke muziek op het podium variërend van de jaren 60, 70, 80 & 90 en stevige Rock bands en vaste DJ “Heavy P” , zij zullen elkaar op ’t podium afwisselen tussen 16.00 & 1.00 uur.
Voor ’n ieder een heerlijk muziekpodium met geweldige bands, met daarbij de nodige sfeer d.m.v. terrassen en voor de kinderen zal er ’s middags va ca 14.30 uur weer een springkussen aanwezig zijn.

UITfestival
Het Van Rock tot Roll Festival op de Nieuwstraat is in 2016 een samenwerking aangegaan met diverse evenementen welke plaatsvinden op de zelfde dag in Heerenveen, waaronder het straatfestival, cultuurmarkt, foodtruckfestival en het Heerengracht Concert & Van Rock tot Roll festival– dit alles onder de naam UITfestival HEERENVEEN!! Volop actie in het mooie Heerenveen va 13.00 uur ’s middags tot ’s nachts 1.00 uur. Ook div. Straat Theater acts komen langs in de middag.

VAN ROCK TOT ROLL op de Nieuwstraat:
Eerder stonden er toppers op ’t van podium als Koyle, De Koffer, Fat Sabbath, De Hoksons, De Richards, De Shagging Ponies, Mother Finest, Vannstein, Voodoo People, Rock Addiction en vele andere, bezoekers komen dan ook vanuit ’t gehele land naar dit prachtige gratis festival.

We beginnen we het festival VAN ROCK TOT ROLL met swingende Rock ’n Roll/Rockabilly en gaan dan opbouwend richting stevige Rock.
PROGRAMMA – ovb:
16.00 > DJ Heavy P- ’n begrip in Heerenveen eo – heerlijke muziek
16.30 – 18.45 Rockabilly band TESS and her HIGHWAY PATROL
19.00 – 21.00 de meiden van LAS BANDIDAS
21-00 - 23.00 VOLBEAT by 16 DOLLARS
23.00- 1.00 JUNK YARD DOGS - Rock Covers
>1.00 > gezellige afterparty @ de Skoffel

VAN ROCK TOT ROLL op de NIEUWSTRAAT – GRATIS FESTIVAL MET GOEDE MUZIEK & SUPER SFEER, dus maak plaats in je agenda en gun jezelf en de mensen om je heen een fantastische avond!! Meer info via facebook Rock tot Roll Nieuwstraat Heerenveen

Terug