Scooter's Pub Quiz Night

Scooter's Pub Quiz Night

Wo 21/12 - Leeuwarden

Café Scooter’s Leeuwarden

20:00 - 01:00


Elke woensdag is er Pub Quiz Night . Deze quiz  bestaat uit 8 rondes met 6 vragen rondes, een foto ronde met foto’s  van o.a. beroemdheden, dieren, gebouwen, posters, vlaggen en nog veel meer.


Het hoogtepunt is wel de muziek ronde waar je 10 korte muziek fragmenten krijgt te horen en artiest en titel moet raden. Hierin worden de spelers getest op hun muzikale kennis van hits uit de afgelopen 40 jaar. Je kan alleen meespelen maar het is natuurlijk nog veel leuker als je samen met vrienden,  kennissen of collega’s een team vormt (max. 5 personen).


De vragen worden per ronde gesteld door een quiz master. Ieder team ontvangt een set antwoordformulieren waarop men de antwoorden kan invullen. Na iedere ronde dient het antwoordformulier van de desbetreffende ronde te worden ingeleverd bij de quizmaster  zodat deze de antwoorden kan controleren en de scores kan bijwerken.


Het  winnende team ontvangt naast de roem ook een leuke prijsje.  Het grootste applaus is natuurlijk voor de winnaar van de spekjes, onze troost prijs !!

Terug