Hippe Bingo

Hippe Bingo

Ma 16/09 - Eindhoven

Grandcafé Plein 4

19:30 - 23:30


Bingo voor oude mensen? Ben je gek! Bingo is hartstikke HIP!
Inmiddels bestaan we al meer dan 4 jaar en is de HIPPE BINGO een begrip in Eindhoven ! Elke maandag volle bak bij Plein 4!

Hoe werkt het? Je bestelt een drankje/hapje tussen 19:30 en 20:30 en krijgt daarbij een muntje, die je vanaf 20:00 bij ons Bingo Dames Kathy & Daisy (altijd een feesie!) in kunt wisselen voor een gratis bingokaart. Om 20:30 begint de eerste van 4 rondes. Bestel je tussen de eerste en tweede ronde een drankje/hapje..... krijg je een muntje die je in de pauze tussen de rondes weer in kunt wisselen voor een nieuwe kaart in de nieuwe ronde!

Krijg MEER MUNTEN bij Speciale Bingo Bonus Buckets !!!

En wat kun je dan winnen? De laatste ronde begint rond 22:30 en dan spelen we voor de hoofdprijs van de avond. Dit kan een dinerbon t.w.v. € 100 zijn of kaarten voor een festival of een andere prijs! Verder vallen er prijzen te winnen als High wine/beer/tea-arrangementen, flessen wijn, lunchbonnen, bioscoopbonnen en vele andere leuke prijzen.

Ook kun je wekelijks prijzen winnen via onze HIPPE BINGO facebookpagina! Alle niet winnende bingokaarten kun je, voorzien van je naam en e-mailadres, inleveren en elke week op maandag voor de Hippe Bingo begint maken we online de winnaars en hun bijbehorende prijzen bekend.

Dit Bingo Feesie wordt gepresenteerd door Kathy & Daisy, dus hou je van gezelligheid, verveel je je op maandag, of hou je gewoon ontzettend veel van bingo? Dan zien wij jou aanstaande maandag!

Terug