Camilla Blue

Camilla Blue

Do 26/05 - Tilburg

Paradox

20:30 - 01:00


MUSIC HUB BRABANT

Camilla Blue maakte afgelopen jaar onderdeel uit van het talentontwikkelingtraject Music Hub Brabant en en zat daar in delfde lichting met talenten als Sanne Rambag en Eva van Pelt. Het doel van Music Hub Brabant is om talentontwikkeling in de muziek structureel op te nemen in de Brabantse cultuursector. Door te investeren in talent in een vroege fase in de ontwikkeling, wortelt het goed in Brabant. Zodra talenten doorgroeien en buiten de regio of zelfs landsgrenzen zichtbaar worden, zullen zij hun Brabantse roots uitdragen. Op deze manier zetten ze Brabant op de kaart als vruchtbare regio voor talentontwikkeling.

Camilla en haar band starten dit voorjaar 2020 een tour om haar nieuwste album te promoten en spelen daar songs van hun eerste albumBlue en haar nieuwe EP getiteld Yellow.

Haar autobiografische songs balanceren tussen licht en donker. Met haar muziek schetst zij ervaringen uit haar eigen wereld. Camilla Blue is een talentvolle dame en haar muziek is geinspireerd door grote artiesten en vrije geesten als Leonard Cohen, David Bowie, Beth Hart en Nina Simone.

 

Terug