Stee Alive: Bob’s Your Uncle

Stee Alive: Bob’s Your Uncle

Zo 29/09 - IJsselstein

Café de Stee • IJsselstein

17:00 - 23:59


Op zondag 29 september speelt de IJsselsteinse coverband Bob’s Your Uncle live in ons café. Aanvang 17:00, toegang gratis.


Over Bob’s Your Uncle!


Bob’s Your Uncle zag op 17 november 2008 het levenslicht toen 5 muzikanten elkaar via een advertentie op Marktplaats hadden ontmoet. In het oergezellige café Lobbes in Amersfoort is de band gevormd met Daan op de bas, Drummer Danny, twee gitaristen Sven en Dennis en in de originele bezetting zanger Jeroen. Het repertoire moest stevig zijn en rocken. Het repeteren was begonnen!


Helaas besloot Jeroen er er wegens tijdgebrek na drie maanden mee te stoppen, maar werd korte tijd daarna werd  zangtalent Saskia ingevlogen. Gitarist Edwin en drummer Phil (broer van Daan) zijn sinds februari 2010 vaste bezetting van de band, nadat Danny en Sven ook andere wegen waren ingeslagen.


Vanaf dat moment raakte de boel in een stroomversnelling en al snel stond BYU op verschillende podia. Het genre is een mix geworden van pop en rock, van lekkere ‘klassiekers’ uit de jaren negentig tot de hits van nu. 


Over Stee Alive


Stee-A-Live is een nieuw evenement mbt. Live muziek in cafe de Stee met de bedoeling om de zondagen in wintertijd een gezellige invulling te geven. Eens per maand is er live muziek van willekeurige bandjes tussen 16.00 en  19.00 uur, waarbij de keuken tijdens en na het optreden gewoon open is.

Terug