Hitte Golf x Keizer & Trobeats

Hitte Golf x Keizer & Trobeats

Za 08/06 - Naaldwijk

't Teejater

22:00 - 04:00


HITTE GOLF invites KEIZER & TROBEATS!?

WE ARE BACK! Na een volledig uitverkochte editie in februari opent het Teejater in Naaldwijk op Zaterdag 8 juni weer haar deuren voor het HEETSTE feestje van Nederland☀ Speciaal voor deze editie hebben we een aantal artiesten uitgenodigd die je gegarandeerd kent!

Om te beginnen hebben we iemand uitgenodigd die inmiddels al wat jaartjes meegaat in de Nederlandse urban scene! Van 'Omlaag' tot aan 'Spijt' met Lil Kleine, deze man heeft al aardig wat hitjes op zijn naam! Het is niet de koning, niet de admiraal, maar niemand minder dan... KEIZER?

Daarnaast hebben we nog een Westlandse DJ uitgenodigd die momenteel de Nederlandse hitlijst verovert met zijn tracks! Van de HIT 4/5 met Ronnie Flex, tot aan BIG MAN met Sevn Alias & Mula B weet hij keer op keer de Nederlandse clubs te domineren met zijn muziek! Natuurlijk hebben we het hier maar over 1 iemand & dat is... TROBEATS?

Om de line up volledig af te maken hebben we ook nog wat lokale deejays uitgenodigd die jou zullen gaan voorzien van een flinke dosis 'Booty Shaking Beats'! Met onder andere: Rick Lander, Dinamo, Timber, Idetto, Wexer, Jef Whestler & Djek weet jij in ieder geval waar je 8 juni aanwezig MOET zijn!?

**UNIEKE ACTIE**
Geheel GRATIS naar deze editie? Dat kan! Ook zijn er voor deze editie weer promotickets verkrijgbaar waarmee jij tot STIPT 00:00 geheel GRATIS entree hebt bij Hitte Golf! Hoe kom je aan promotickets? Heel simpel! Contact een promotor of stuur ons een privé bericht en wij zorgen dat jij kaarten krijgt!

Algemene informatie:
Datum: Zaterdag 8 juni
Tijd: 22:00 - 04:00
Leeftijd: 18+
Voor verkoop: €8
Promoticket = GRATIS entree tot STIPT 00:00!
Door = More

Liever onafhankelijk zijn van de promotickets en je eigen kaartje kopen, waarmee je entree hebt tot 01:00? Wacht dan niet langer & koop jouw voor verkoop tickets voor slechts €8 op: www.teejater.nl!

Tot dan!?

Terug