Night fever: The very best of the Bee Gees

Night fever: The very best of the Bee Gees

Za 08/10 - Winterswijk

Theater de Storm

20:15 - 01:00


Night Fever komt naar je toe! De band keert na een tour langs de grootste Nederlandse theaters terug naar de zalen bij jou in de buurt. In ons land bezochten al meer dan 65.000 Bee Gees fans de Night Fever concerten en met deze nieuwe show gaat de band terug naar de tijd waarin de gebroeders Gibb hun eerste successen beleefden.

Tijdens deze avond hoor je de muziek van Bee Gees misschien wel op z’n best: de karakteristieke samenzang van Barry, Maurice en Robin was de kracht achter de eerste grote hitsingles. In een kleine setting creëert Night Fever de typische 60s en 70s sound van de iconische popgroep en speelt deze op akoestische wijze. Gewapend met alleen akoestische instrumenten en natuurlijk de kenmerkende stemmen duikt het Duitse gezelschap nu de theaters in voor het ultieme Bee Gees luisterconcert. De setlist staat vol met klassiekers als ‘Spicks and Specks’, ‘Massachusetts’, ‘Words’ en ‘Lonely Days’, maar de band slaat de latere discoknallers zeker niet over en geeft er een persoonlijke twist aan.

Herbeleef oude tijden met de akoestische uitvoeringen van wereldhits als ‘Too Much Heaven’ en ‘I Started A Joke’, kom uit je stoel voor je dansfavorieten uit de discojaren en haal herinneringen op bij lovesongs als ‘How Deep Is Your Love.’

 

Terug