Foxtrot Amstelveen - live: Het Super Trio

Foxtrot Amstelveen - live: Het Super Trio

Sun 29/09 - Amstelveen

Club Nouvelle

18:00 - 00:00


FOXTROT AMSTELVEEN ? Zondag 29 september

LIVE BAND 'Het Super Trio' ?

Bij ‘Foxtrot Amstelveen’ is het één en al gezelligheid voor 40+, en dat geldt niet alleen voor dansers. Mensen komen ook voor een kennismaking, gezellig praatje en een lekker drankje. Hierdoor heerst er een gezellige sfeer bij dansers en niet dansers. Deze dansavond biedt vele dansstijlen zoals de wals, een quickstep, zeker ook een foxtrot en muziek uit de jaren 70 en 80.

Zij worden ondersteunt door DJ Peter Maurits, die samen met de band, iedereen voorziet van heerlijk dansbare nummers om heerlijk de benen mee te strekken.

De dansclub wordt gehouden in Party Centre van de Adel. Deze locatie biedt een fijne ambiance met zitgelegenheid en een mooie dansvloer. Tijdens de dansavond bieden zij een uitgebreid buffet aan om een versnapering te bieden bij een heerlijk drankje. Daarnaast zullen zij rondlopen met heerlijke Hollandse snacks. Aan het einde van de avond bieden zij bij het afrekenen een gratis kopje koffie aan en bij het weggaan een broodje. Al deze luxe wordt u aangeboden bij de entreeprijs van €11,-.

Terug