Foxtrot Amstelveen: The Murphy Jets

Foxtrot Amstelveen: The Murphy Jets

Zo 13/10 - Amstelveen

Club Nouvelle

18:00 - 00:00


FOXTROT AMSTELVEEN ? Zondag 13 oktober

LIVE BAND 'The Murphy Jets' ?

Bij ‘Foxtrot Amstelveen’ is het één en al gezelligheid voor 40+, en dat geldt niet alleen voor dansers. Mensen komen ook voor een kennismaking, gezellig praatje en een lekker drankje. Hierdoor heerst er een gezellige sfeer bij dansers en niet dansers. Deze dansavond biedt vele dansstijlen zoals de wals, een quickstep, zeker ook een foxtrot en muziek uit de jaren 70 en 80.

Zij worden ondersteunt door DJ Peter Maurits, die samen met de band, iedereen voorziet van heerlijk dansbare nummers om heerlijk de benen mee te strekken.

De dansclub wordt gehouden in Party Centre van de Adel. Deze locatie biedt een fijne ambiance met zitgelegenheid en een mooie dansvloer. Tijdens de dansavond bieden zij een uitgebreid buffet aan om een versnapering te bieden bij een heerlijk drankje. Daarnaast zullen zij rondlopen met heerlijke Hollandse snacks. Aan het einde van de avond bieden zij bij het afrekenen een gratis kopje koffie aan en bij het weggaan een broodje. Al deze luxe wordt u aangeboden bij de entreeprijs van €11,-.

U ben van harte welkom om eens sfeer te proeven op deze fantastisch dansavond. Twee zondagen in de maand van 18:00 t/m 00:00. (Zaal open vanaf 17:45 uur) Mocht u met de auto reizen kunt u gratis parkeren voor de deur. We zien u graag in Party Centre van den Adel bij onze dansavond ‘Foxtrot Amstelveen’ op de touwslagerij 11, 1185 ZP te Amstelveen.

Terug