Triple XXL met o.a Tino Martin

Triple XXL met o.a Tino Martin

Sat 23/11 - Heerhugowaard

Dancing Marlène

21:00 - 03:00


Zaterdag 23.november "TRIPLE X" met Tino Martin, Peter Beense en Robbert v/d Steenhoven. Al vele jaren is TRIPLE X een succes formule met altijd een uitverkochte zaal.

Tino Martin.
Na uitverkochte Ziggo-Domes en een super concert in het Olympisch Stadion staat Tino Martin weer bij ons. Het wordt weer lekker dichtbij voor de fans. Tino Martin brak door in Nederland met de hit "Jij Liet Me Vallen". Later scoorde hij hits met "Later Als Ik Groter Ben" en "Laat Me Leven", in duet met Gerard Joling. Hij ontving twee Edison Awards en de Sena Performers Award. En afgelopen jaar was Tino Martin te zien in het t.v programma "De Beste Zangers Van Nederland. Hij zong daar samen met Davina Michelle het nummer "Voorbij".

Peter Beense.
Peter Beense is een van de beste Volkzangers van Nederland, heel veel geweest bij TRIPLE X, en weet als geen ander er altijd een feestje van te maken, dat wordt weer meezingen.
Ook is hij vaak op t.v geweest met o.a De Beste Zangers van Nederland’, de prachtige concertenreeks ‘Holland Zingt Hazes ‘en hij stond in het voorprogramma bij de `De Toppers’.

Robbert v/d Steenhoven.
Robbert is Mr.Triple X die altijd het voor-naprogramma verzorgd. Hij staat voor 100% feestgarantie en is de perfekte schakel.

Het wordt deze keer een speciale TRIPLE XXL editie want het is Adjes Verjaardag.

Wat de verrassing is wordt binnenkort bekend gemaakt.

Zaal open 21.00 uur, kom op tijd want VOL=VOL !!

Kaarten te koop op deze site (met fee) of bij Cafe Marlene (zonder fee).

Earlybird Tickets 15,= Uitverkocht

Regular Tickets 17,50 Uitverkocht

Late Tickets 20,00

Aan de deur 25,=

Terug