Filmfestival Het Spannende Noorden

Filmfestival Het Spannende Noorden

Vr 30/09 - Vlieland

Theater Podium Vlieland

19:00 - 23:59


Uiteraard beginnen we ons nieuwe seizoen weer in het Noorden! Al sinds de opening van Podium Vlieland is het ons populairste thema: drie dagen genieten van de spannendste thrillers en drama’s uit Scandinavië. Deze keer komen twee Deense rechercheurs een mensensmokkelnetwerk op het spoor, probeert een verleidelijke Noorse spionne de Duitsers te misleiden, een club Deense buitenbeentjes neemt het recht in eigen hand, een Noorse onderzoekster probeert haar geliefde te behoeden voor een ramp, twee Deense agenten raken in het nauw en een Zweedse journalist probeert een reeks seriemoorden op te lossen.

Allemaal films met complexe intriges, ontroerende verhalen, noordelijke landschappen en heel veel spanning, speciaal geselecteerd voor fans van tv-series als ‘The bridge’, ‘The Investigation’, ‘’Wisting’, ‘DNA’, ‘Beck’, ‘The Hunters’ en ‘Face to Face’.

Samen met zes uitstekende hotels – Het Vlielandhotel, Hotelletje de Veerman, Badhotel Bruin, Hotel De Wadden, Doniastate en Hotel Zeezicht - bieden we een zeer aantrekkelijk arrangement voor deze filmweekenden en –midweken aan. Comfortabele kamers, uitgebreid ontbijt, een fiets en natuurlijk de beste plaatsen bij de mooiste films vanaf €199 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Alleenreizenden betalen een toeslag van €39,50 voor een eenpersoonskamer.

Bezoekers van dit filmfestival krijgen 30 procent korting op een retourticket bij Rederij Doeksen. Na betaling krijgt u een kortingcode waarmee u op www.doeksen.nl de overtocht kunt boeken.

 

Terug