Speeldrang: Chris Egbers, Hiigo, Silke Veld

Speeldrang: Chris Egbers, Hiigo, Silke Veld

Do 06/10 - Deventer

Burgerweeshuis

19:30 - 01:00


Tijdens SPEELDRANG krijgen jonge lokale makers de mogelijkheid om nieuw werk te presenteren, een try-out show te spelen, of voor het eerst voor publiek op te treden. Want allemaal voelen zij een ongelofelijke drang om weer op het podium te staan en te spelen!
Deze zesde editie van SPEELDRANG staan Silke Veld, Chris Egbers en Hiigo op het programma.

Chris Egbers

Singer-songwriter Chris Egbers maakt onthaastende folk pop: liedjes met een duidelijke kop en staart, waarin ruimte is om weg te dromen. Inspiratiebronnen voor hem zijn artiesten als Bertolf, The War On Drugs en John Mayer, de bijzondere verhalen van andere mensen en zijn loopje naar de supermarkt.

Silke Veld

Silke Veld is een Nederpop singer-songwriter. Haar muziek heeft een 'Maaike Ouboter meets Bløf' achtige sfeer, en gaat over alle normale en minder normale dingen in haar leven waar ze iets bij voelt; over de wereld, liefde, verlangens, haar kijk op de mens, en hun kijk op haar. Dit alles brengt ze samen met haar band tot leven.

Hiigo

Hiigo is een Nederlandstalige indiepopband waarbij het verhaal centraal staat. De ambitieuze vriendengroep is zowel muzikaal als tekstueel niet bang om de diepgang van het leven te belichten en streeft met hun diepe teksten en de fijn in het gehoor liggende muziek naar een nieuwe nederpop sound. In het eerste jaar als band stonden deze vrienden al op ESNS. Sinds januari 2022 zijn ze Beursband bij Hedon.

 

Terug