Kulture Klub

Kulture Klub

Fri 11/10 - Assen

Bonte Wever

21:00 - 01:00


Terug van nooit weggeweest: de 80s! Bij Kulture Klub vieren we het leven van nu, met de muziek van toen we allemaal nog lekker jong waren. Want terwijl je rondsprong op je Lolobal of speelde met je Murdock-pop, was er verdomd veel goede muziek op de radio, en dat is precies de muziek die voorbij komt bij Kulture Klub.

We gaan voor 80’s met smaak: Van Grace Jones en Talking Heads via The Smiths en Neneh Cherry naar David Bowie en Duran Duran. Goede muziek, leuke mensen, een wijntje en een dansvloer. Geen verkleedpartij, maar gewoon een goed dansfeest in ons Grand Café, waar uiteraard genoeg ruimte is om te dansen.

Kulture Klub is ontstaan in poppodium Hedon in Zwolle en wij waren zo onder de indruk van de bijzondere sfeer die daar keer op keer wordt neergezet dat we besloten om dit fijne concept naar Assen te halen, en met succes. De eerste editie was gelijk een uitverkochte en we hebben echt genoten!

DJ’s bij Kulture Klub zijn Hans Stroeve en Jaap Brienen. Hans draaide in de jaren 80 al platen voor heel wat Zwolse dansvloeren. Jaap werd jaren later bekend als ochtend-DJ bij Radio 6. De twee vinden elkaar nu bij Kulture Klub in hun gezamenlijke liefde voor de muziek uit de 80s.

Regel alvast een oppas en nodig al je vrienden uit voor Kulture Klub. Let’s dance to Joy Division!

Terug