Bier & Whisky Festival Assen

Bier & Whisky Festival Assen

Fri 07/02 - Assen

Bonte Wever

19:00 - 23:30


We gaan het weer doen! Vrijdag 7 en zaterdag 8 februari vindt de derde editie van het Bier & Whisky Festival Assen plaats in De Bonte Wever Assen! De vertrouwde ingrediënten voor dit supergezellige evenement zijn uiteraard weer aanwezig dus verwacht een keur aan speciaalbieren, bijzondere soorten whisky’s, muziek, ongekende sfeer, food en meer!

Na twee succesvolle editie smaakt het Bier & Whisky festival naar meer! Natuurlijk kennen we bierfestivals en whiskyproeverijen. Een combinatie van die twee, aangevuld met onder andere muziek is echter uniek in Noord-Nederland. In Scandinavië al jaren een bewezen concept en in Assen maken we er ook graag een traditie van. Tijdens het Bier en Whisky Festival wordt een mooie variatie speciaalbieren geschonken, evenals bijzondere soorten whisky’s variërend van de bekendere labels tot aan de echte specials. Natuurlijk wordt er ook aan bijpassende muziek gedacht!

De volgende brouwerijen / standhouders zijn inmiddels bevestigd:
- Van Weringh's Whisky World
- Texels bier
- The Sisters Brewery
- Wieninger Nederland
- Slijterij Frans Muthert & Dramtime
- Brouwerij Diggelfjoer

► Geef in dit event aan dat je geïnteresseerd bent / gaat en je bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

?? ???????????? ?? ??????? ?? ???? ?? ?????? ?????????? ???? ?? ??? ??????? ?????? ?????????? ????? ???? ??????? ???????????!

Terug