Assen Dance Event

Assen Dance Event

Za 07/12 - Assen

Bonte Wever

20:00 - 01:00


Als je dacht dat deze zomer warm is dan hebben we een mooie verrassing voor je waarmee we je de winter van 2019 doortrekken. Zaterdag 7 december lanceren we namelijk het Assen Dance Event; een gloednieuw evenement dat het heetste feest van het Noorden wordt, mede dankzij een line-up die simpelweg om te smullen is.

Na een flinke puzzel waarbij drukke tourschema’s naast elkaar moesten worden gelegd, hebben we een mooie selectie dj’s kunnen vastleggen. En dus komt niemand minder dan de smaakmaker van de hedendaagse Deephouse: Sam Feldt naar Assen, evenals één van de hardst-werkende DJ’s in het huidige dancelandschap; La Fuente. De uitvinder van Dirty House; Vato Gonzalez komt met vaste MC Tjen laten zien waar ze echt goed in zijn; de zaal compleet uit de pan rocken en tot slot is DJ-duo Ronald Molendijk en ๐—˜๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—š๐—ฎ๐—น๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ, oftewel ๐—ฆ๐—ผ๐˜‚๐—น๐˜ƒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป, toegevoegd aan de line-up!

En die maken we de komende weken verder bekend. De eerste DJ’S die we inmiddels bevestigd hebben is smaakmaker van de hedendaagse Deephouse; Sam Feldt, één van de hardst-werkende DJ’s in het huidige dancelandschap; La Fuente en de uitvinder van Dirty House; Vato Gonzalez & MC Tjen! Verder verklappen we alvast dat het pittig was om alle agenda’s op elkaar af te stemmen vanwege drukke tourschema’s.

Het Assen Dance Event is een dancefeest waar je vol energie induikt, niet van de dansvloer af te slaan bent dankzij de beste dancefloorfillers en zonder twijfel in staat van euforie met een enorme glimlach weer naar huis gaat. Welkom op het Assen Dance Event!

Geef hier in het Facebookevent aan dat je geïnteresseerd bent of gaat zodat je als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws!

๐ŸŽซ Kaarten verkrijgbaar via: http://bit.ly/assendanceevent

๐Ÿ‘‰ ๐—ฆ๐—”๐—  ๐—™๐—˜๐—Ÿ๐——๐—ง ๐Ÿ‘ˆ
Sam Feldt ken je ongetwijfeld van zijn immens populaire singles waaronder de remake van Robin S’ Show Me Love of die andere megahit Summer On You (met Lucas & Steve ft. Wulf). Single The Devil’s Tear werd in zijn edit zelfs één van Spotify’s top 10 meest virale tracks en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Overigens minstens zo imponerend is het aantal maandelijkse luisteraars op datzelfde Spotify; 16 miljoen inmiddels. Geen wonder dat hij wereldwijd geboekt wordt op de grootste festivals waardoor hij pendelt tussen events als Ultra Music Festival (Miami), Tomorrowlands en Mysteryland. Oh ja, dat hij de roemruchte DJ mag Top 100 DJ’s binnenstormde in 2017 waren we nog even vergeten te noemen ๐Ÿ˜‰

Wij zijn blij dat we de agenda’s naast elkaar konden leggen en maken ons op voor een lekkere dj-set vol tropische deephouse met dat kenmerkende ’bubbly’ geluid tijdens het Assen Dance Event

๐Ÿ‘‰ ๐—Ÿ๐—” ๐—™๐—จ๐—˜๐—ก๐—ง๐—˜ ๐Ÿ‘ˆ
Uplifting, energiek en altijd met het streven om je een glimlach te bezorgen; La Fuente heeft een ‘feel good-factor’ waar je instant vrolijk van wordt en maakt tracks die ontworpen zijn voor een maximale impact op de dansvloer. Met 350 shows wereldwijd zijn dat overigens heel veel dansvloeren… Afgelopen festivalseizoen alleen al draaide hij op 90 festivals en had hij 60 vluchten in 65 dagen tijd. Zonder twijfel past La Fuente dan ook in het rijtje van de hardst-werkende dj’s en dat resulteert in een ongekende kennis van het huidige dancelandschap. Hij durft dan ook onbevreesd te experimenteren met nieuwe nummers en mix-stijlen tijdens zijn dj-sets die altijd kleurrijk en bijzonder energiek zijn. La Fuente brengt 7 december ongetwijfeld de juiste vibes naar Assen!

๐Ÿ‘‰ ๐—ฉ๐—”๐—ง๐—ข ๐—š๐—ข๐—ก๐—ญ๐—”๐—Ÿ๐—˜๐—ญ & ๐— ๐—– ๐—ง๐—๐—˜๐—ก ๐Ÿ‘ˆ
Eigenhandig creëerde Vato Gonzalez een complete substroming binnen de Latin- en Electrohouse die simpelweg gemaakt is om ‘volledig de pan uit te rocken’, aldus de man zelf. Et voila; Dirty House is geboren en Gonzalez is de leading man dankzij zijn unieke en snelle mix van bekende tracks en producties in combinatie met zijn eigen 2step / garage vocals. Vaste MC Tjen deelt al jaren het podium met Vato en samen rekenen ze af met het begrip ‘DJ & MC’, als duo zetten ze een performance neer die de zaal van de eerste tot de laatste minuut compleet ROCKT en dat staat niet voor niets in hoofdletters!

๐Ÿ‘‰๐—ฆ๐—ข๐—จ๐—Ÿ๐—ฉ๐—”๐—ง๐—œ๐—ข๐—ก ๐Ÿ‘ˆ
Erland Galjaard en Ronald Molendijk kwamen in dezelfde clubs en waren getuige van de opkomst van de dance. Molendijk werd in zijn DJ carrière al een aantal keer bekroond tot beste DJ van Nederland, heeft op alle grote festivals in binnen en buitenland gedraaid en zette met ‘Summer in the City’ en ‘Reset your Brain’ top 10 hits op zijn naam. Erland Galjaard was altijd al zeer muzikaal en begon 5 jaar geleden met draaien en met succes. Na een eenmalige avond als duo draaien was de vraag zo hoog dat ze nu als Soulvation vele clubs en events afgaan. Clubsounds met een stevige teck-house bite, strak gemixt, energiek, breed van smaak, focus op de dance-vloer en altijd die glimlach op het gezicht, dat is de feedback die Soulvation 9 van de 10 keer krijgt na een DJ set. Dat belooft veel goeds voor 7 december in Assen!

Terug