Do You Remember?

Do You Remember?

Sat 05/10 - Groningen

Huize Maas

22:00 - 03:00


Niemand houdt van verrassingen, toch? Net als dat gevoel dat je iets mist maar niet precies weet wat en als je het eenmaal hebt, daarna nooit meer zonder wil?

DO YOU REMEMBER? Graag gedaan!

Het evenement waar je nooit van gedacht had dat die zou komen maar als je er eenmaal geweest bent, nooit meer zonder wil. Zie het als een muzikale tijdmachine die je terugbrengt naar al het goede van vroeger, waar gezellig samenzijn het belangrijkste ingrediënt van de avond was.

Wij nemen jou Zaterdag 5 Oktober graag mee terug naar het verleden, waar een overheerlijke samensmelting van muziekstromen als Motown, Funk, Soul en Classic R&B je jeugdige jaren doen laten herleven.

Do You Remember? is een evenement waar iedereen welkom is, want herinneringen creëer je samen. Herken je dat heerlijke gevoel als je terugrijdt van een geslaagd familiefeest of met elkaar op de dansvloer staat op een bruiloft? De klassiekers die je draait op een verjaardag of de meezingmomenten bij een spelletjesavond met vrienden? Die magie mag je van ons verwachten, want dat gevoel, daar willen wij samen met jou naartoe.

De volgende vraag is dus niet alleen gericht aan jou, maar aan iedereen die je lief is! Denk aan je ouders, ooms en tantes, neven en nichten, broers en zussen, vrienden en kennissen: Do You Remember?

Volg ons en mis niets ❤️:
⚫️ Facebook: https://www.facebook.com/events/700611837045405/
⚫️ Instagram: http://Instagram.com/doyouremember050

Algemene informatie:
? Locatie: Huize Maas, Vismarkt 52, Groningen
⏰ Tijd: start 22.00 - einde 03.00
? Tickets OP=OP!
? Early Bird ticket: €8,50
? Regular ticket: €11,-
?‍?‍?‍? Groepsticket: €40,- (5 personen)

Terug