Blue Planet II - Live in Concert

Blue Planet II - Live in Concert

Sun 15/03 - Amsterdam

Ziggo Dome

20:00 - 23:00


De succesvolle documentaireserie Blue Planet II is live in concert te zien op 15 maart 2020 in de Ziggo Dome. Na een geslaagde editie van Blue Planet II – Live in concert in Rotterdam Ahoy afgelopen jaar, komt de prijswinnende BBC documentaireserie naar Amsterdam. Op een 4K Ultra HD LED scherm is het resultaat te bewonderen van 125 expedities en 600 duik-uren in 39 landen om het leven op- en onder water in beeld te brengen met de modernste camera technieken. Het resultaat is verbluffend. De soundtrack is van componist en Oscar-winnaar Hans Zimmer en wordt live uitgevoerd door een 80-koppig symfonieorkest. De kaartverkoop is nu van start gegaan! Koop je tickets via www.blueplanetlive.nl

Blue Planet II is de meest recente serie uit de reeks natuurdocumentaires van de BBC. In het najaar van 2017 was de serie te zien bij de Nederlandse Publieke Omroep en trok meteen bij de eerste aflevering meer dan 1 miljoen kijkers. Later werd deze BBC productie geprezen met diverse gerenommeerde filmprijzen waaronder de BAFTA Awards, de Broadcasting Press Guild Awards en de National Television Awards.

Soundtrack door Hans Zimmer
De soundtrack van Blue Planet II is in handen van Oscar-winnend componist Hans Zimmer. Het City Of Prague Philharmonic Orchestra voert de soundtrack van de serie live uit in de Ziggo Dome terwijl de beelden op het grote scherm te zien zijn.

Terug