Voorstelling - Dances of The Gods

Voorstelling - Dances of The Gods

Za 01/10 - Den Haag

Theater De Nieuwe Regentes

20:00 - 22:00


Dances of the Gods gaat op zaterdag 1 oktober 20:00 in première, een mooie klassieke Bharata Natyam voorstelling van het Monsoon ensemble.

TICKETS NU HIER VERKRIJGBAAR
bit.ly/dancesofthegods

Deze religieuze Zuid-Indiase dansstijl, heeft zich ontwikkeld vanuit de tempels, tot een ware podiumkunst. De voorstelling ‘Dances of the Gods’ bestaat uit een compilatie van prachtige authentieke items, gebracht in virtuoze groepscomposities, maar met liefde en aandacht voor alle details die de Bharata Natyam zo gracieus en tegelijkertijd toch zo krachtig maken.

De artistieke leiding van deze voorstelling is in handen van Jolanda Boejharat. De dansers van het Monsoon ensemble hebben een jarenlange relatie met Jolanda Boejharat en werken dan ook al langere tijd samen, hun namen: Anjena Chandoesing; Kinita Chotkan; Madhvi Ghiraw; Nivita Jaggan; Sangeeta Ragunath; Maayuri de Ruijter; Widia Soochit en Anuradha Tikai.

Niet alleen als dansers, maar ook als muziek liefhebbers, zijn wij bij Monsoon blij, dat we voor deze voorstelling een samenwerking zijn aangegaan met artiesten afkomstig van allerlei delen uit de wereld. Voor Mridangam Pirashanna Thevarajah, zang Bhavana Pradyumna, de nattuvangam wordt gespeeld door Jolanda Boejharat en als laatst: Prastah Parameswaralingam die de viool bespeeld. Op dit moment zijn we bezig een mooi randprogramma op te zetten waarbij deze topmuzikanten hun kennis met ons kunnen delen.

Datum: zaterdag 1 oktober
Aanvang: 20:00
Locatie: Theater de Nieuwe Regentes, Den Haag
Toegang: €15

Tickets:
bit.ly/dancesofthegods

Dansers:


Anjena Chandoesing
Kinita Chotkan
Madhvi Ghiraw
Nivita Jaggan
Sangeeta Ragunath
Maayuri de Ruijter
Widia Soochit
Anuradha Tikai


Muzikale begeleiding:


Mridangam: Pirashanna Thevarajah
Zang: Bhavana Pradyumna
Nattuvangam: Jolanda Boejharat
Viool: Prasath Parameswaralingam

Terug