Mark Foggo's Skasters

Mark Foggo's Skasters

Vr 11/10 - Den Haag

Cafe Restaurant de Zwarte Ruiter

21:30 - 23:00


Ja mensen. De echte, originele, onversneden antiheld van de feelgood ska mayhem: Mark Foggo. Hij komt, met zijn Skasters!

Mark Foggo heeft de energie van Iggy Pop en de mimiek van Mr. Bean en is een van de bekendste koppen aller tijden van de ska. De manische held uit Liverpool startte op zijn 17de in de Londense punk scene en verhuisde in de '80s naar Nederland (of all places), waar hij zijn eerste ska band startte. Meer dan 3.000 optredens later is hij het levende bewijs dat skanken de beste manier is om jong & fit te blijven. Hij bracht net een nieuwe plaat uit, 'Ska Pig Returns'. Foggo's commentaar: “This is just the beginning.”

Fast, high energy show. Ingewijden weten: een show met the Ska Pig is tot voorbij het naadje zweten!

Oktober = Lagunitas LIVE! De hele maand beestachtig lekkere bands in de Ruiter onder het wapperend bierbanier van Lagunitas Brewing Co. En we gaan een gitaar weggeven! Wat voor type dat hoor je binnenkort. Lees hier alvast hoe je hem wint.

||| HOE WIN IK DIE GITAAR? |||

Lagunitas schenkt jullie niet alleen bier, maar ook een gitaar ter waarde van €500. Hoe winnen we deze gitaar? Door het drinken van bier.

Bij bestelling van een Lagunitas biertje krijg je een kaartje.
Daarop vul je je gegevens in en gooit het in de zwaarbewaakte tombola bak. En dan maar bidden.

De hele maand oktober kun je meedoen, zo vaak als je wilt. Eind van de maand volgt de uitslag.

Enne we zeggen het nog maar een keer: geen 18 geen kater, en dus ook geen gitaar. Personeel van de Grote Markt is uitgesloten van deelname.

Terug