Rapalje | Celtic Folk Music

Rapalje | Celtic Folk Music

Vr 27/01 - Roermond

ECI Cultuurfabriek

20:30 - 22:30


Fantastische Celtic-folk band, aanrader voor de fans van FAUN, Omnia, Fiddler’s Green en The Dubliners. Rapalje is een Nederlandse band die Ierse, Schotse en Nederlandse folkmuziek speelt.

Rapalje is een naam die al ruim 27 jaar garant staat voor opzwepende folk, gevoelige ballades en gezellige chaos. Ze stonden al op grote festivals zoals Castlefest, Keltfest en Zomerfolk, maar ook in de grotere clubs en theaters. Gekleed in kilt en voorzien van een flinke dosis humor is de band niet meer weg te denken uit de folk scene. De band speelt zowel traditionale als originele nummers en staan er bekend om dat ze van elk optreden een bijzondere ervaring te maken. Zing mee met klassiekers als “Wat Zullen We Drinken”, ”The Wild Rover”, “Whiskey In The Jar” en “Caledonia” of laat je verrassen door het relatief nieuwe repertoire van hun laatste cd “Scotland’s Story”.

De muzikanten van Rapalje met hun wilde haardossen en middeleeuwse kilts creëren door hun enthousiasme en gedrevenheid een vlammende energie. Rapalje laat door middel van gevoelige ballades, vurige liederen en temperamentvolle Keltische melodieën een flinke vonk overslaan op hun publiek. Een concert van Rapalje is als een tijdreis met herkenbare losbandigheid en ruwe levenswijze.


 

Terug