A Trip To Beautiful

A Trip To Beautiful

Do 24/11 - Roermond

Café Den Heilige Cornelius

21:00 - 01:00


Alsof ze nooit zijn weggeweest, verkent het Heerlense kwartet A Trip to Beautiful sinds enkele jaren weer de grenzen van zijn eigen muzikale universum. Gedurende de sets, combineert de band nummers uit de eerste episode van zijn bestaan (tot 1992) met nieuw werk. Steevast zijn het eigen nummers, met tijdloze popmelodieën en meerstemmige zang als vaste waarden. A Trip to Beautiful verandert elk optreden in een boeiende reis, met de mooiste panorama’s en een prettige muzikale bestemming.

 

A Trip to Beautiful weer op het podium

Dertig jaar geleden, in 1992, gaf A Trip to Beautiful (ATTB) zijn laatste optreden van een zeer succesvolle eerste periode in zijn geschiedenis. In zes jaar tijd schreef de Heerlense gitaarband een aantal klinkende successen op zijn naam: van bevrijdingspop en het opwarmen van de Pinkpop-camping tot de landelijke radio, waar ze onder meer Vara’s Popkrant-groep werden. In 2018 pakte de band de draad weer op en gaat de reis verder.
Op 24 november speelt A Trip to Beautiful in café Den Heilige Cornelius in Roermond. De tijd lijkt geen vat te hebben op de muziek van ATTB. Nog altijd liggen de melodieën en de meerstemmige zang voortreffelijk in het gehoor. De muziek is misschien wel actueler dan ooit, gespeeld met dezelfde energie als in de hoogtijdagen.

Naast zanger/gitarist en songwriter Frank Geurts bestaat ATTB uit Wilbert Geurts op toetsen, Kris Németh op drums en Antal Németh op bas.

Gratis entree.

 

Terug