Out of the Bloom benefietconcert

Out of the Bloom benefietconcert

Za 17/12 - Geleen

Muziekcafe de Meister

18:30 - 01:00


Out of the Bloom en Muziek Café De Meister, slaan de handen ineen voor het goede doel.


 


Wanneer men minder te besteden heeft en de bodem van de portemonnee constant zichtbaar is, komen de leuke dingen vaak te vervallen. Wat is er als kind nu leuker dan het vieren van je verjaardag! 


Helaas is het vieren van een verjaardag met vriendjes, taart en wat er allemaal verder bij hoort niet voor ieder kind weggelegd. Door Stichting Bloempje voor het goede doel, kunnen kinderen een onvergetelijke verjaardag vieren. Samen met 5 vriendjes mag de jarige, GRATIS genieten van een woensdagmiddag met een feestelijke verjaardagstaart, frites & snacks, frisdrank en snoep, terwijl allen een klein kadootje ontvangen. 


 


Voor de jarigen zijn deze feestje gratis, maar zoals men zegt “voor niks gaat de zon op” , dus moeten deze feestje wel betaald worden. Daarvoor is de stichting constant op zoek naar sponsoren en financiële steun. 


 


Benefietconcert.


Mascha Ahrendt, initiatiefneemster, van Out of The Bloom wil de stichting helpen. Ik heb altijd mijn verjaardagen kunnen vieren en mijn ouders deden er alles aan om daar onvergetelijke dagen van te maken. Dat gun ik ieder kind! Zo zegt zij. Mascha is zelf veel met muziek bezig en weet uit ervaring dat muziek verbindt. Haar liefde voor muziek en de wil om geld in te zamelen voor het goede doel, brachten haar op het idee om een benefietconcert te organiseren. Met een kleine groep van enthousiaste vrijwilligers ging ze aan de slag.


Ze vond de ideale samenwerkingspartner in Laurent Hennekens, eigenaar van Muziek Café de Meister in Geleen. Hij was meteen enthousiast en stelde de locatie ter beschikking, daarnaast schenkt hij ook een deel van de horecaomzet aan het goede doel. 


Zijn Muziek Café de Meister is op 17 december het decor van BENEFIETCONCERT OUT OF THE BLOOM. 


Meerdere bands zullen, belangeloos, optreden en er een muzikaal spektakel van maken. Ook zijn er, dankzij de sponsoren, schitterende prijzen te winnen tijdens een tombola.


 


Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Bloempje voor het goede doel. U kunt daarbij helpen door deze muzikale avond te bezoeken en kaarten te reserveren via https://demeister.nl/english/events/. De gehele opbrengst van de kaartverkoop, tombola en 10% van de horeca inkomsten gaan naar Stichting Bloempje voor het goede doel.





Out of the Bloom benefietconcert   


Datum: 17 decemeber 2022


Locatie: Muziek Café de Meister - Burgemeester Lemmensstraat 250 Geleen


Entree:  €10,-


 

Terug