Kwats in De Klep

Kwats in De Klep

Do 08/12 - Venlo

Café De Klep

20:00 - 23:00


Zondag 18 december gaan we weer lachen met Kwats in De Klep! Het gaat hard met de verkoop, er zijn nog maar 11 kaarten beschikbaar...dusss (zondag 29 januari 2023 is de volgende editie)

De avond zal weer gehost worden door medeorganisator en onze Klep huis MC Bram Martens.

De line-up is ook weer een garantie voor een topavond!

Ruud Smulders:
Ruud moet je meemaken. Of niet. Dat mag je helemaal zelf weten. Onverwachts, absurd, persoonlijk en maatschappijkritisch zijn woorden waar Ruud zelf totaal bij afhaakt als hij ze leest. Multidisciplinair is altijd een goed woord voor een subsidie-aanvraag en in 2014 won hij geen persoonlijkheidsprijs.
Al met al genoeg informatie om zonder enige verwachting te gaan kijken naar iemand die je niet kent. Tenzij je hebt gekeken naar het, tot in den treuren herhaalde, 'Achter gesloten Deuren'. Dan herken je Ruud wel.

Martijn Crins:
Martijn (Leveroy, 1984) studeerde aan de Academie voor Drama. Vervolgens speelde hij voor diverse theatergezelschappen, in films en series. In 2009 won hij de jury- en publieksprijs op het Camaretten Festival. Sinds 2021 is Martijn één van de vaste comedians van Club Haug in Rotterdam. Momenteel tourt hij met zijn eerste programma 'Mesthoop' door heel Nederland.

Paul London:
is een comedian, vader, schilder, illustrator en één van de mannen achter de succesvolle comic “De Wonderlijke Wereld van Marc”. Twee maanden na zijn eerste optreden in Wellington, Nieuw Zeeland, stond hij in de finale van een landelijke stand up competitie en in zijn eerste jaar had hij meteen een uitverkochte dubbelshow op het New Zealand Comedy Festival, samen met Brent McGuinness, genaamd “Comfort Snail”. Na een jaar Nieuw Zeeuwse podia, is hij in 2015 via een jaartje Zuid Amerika naar Nederland gekomen om meteen de podia hier te beklimmen. Een verhalenverteller met scherpe observaties en een rauw randje. Met zijn herkenbare verhalen en unieke stijl is Paul te zien geweest op diverse plekken in het land, waaronder International Comedy Festival Rotterdam, Utrecht International Comedy Festival, East Side Comedy Night, Courthouse Comedy, Comedy Café Amsterdam, Kantine Walhalla, wekelijks vaste MC bij The Comedy Embassy in het Comedy Café Amsterdam en nog veel meer!

Dat belooft wat!
Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/events/deklep

 

Terug