Aristakes - Mooie liedjes

Aristakes - Mooie liedjes

Sun 20/10 - Gorinchem

Theater Peeriscoop

15:00 - 16:30


Voorstelling: Aristakes - Mooie liedjes


Datum:         Zondag 10 oktober 2019


Aanvang:       15:00 uur


Prijs:             12,50 | inclusief 1 consumptie


Mooie liedjes met passie en bezieling

In zijn theatershow Mooie Liedjes speelt Aristakes Jessayan, zoals zijn volledige naam luidt, de sterren van de hemel. Pianovirtuoos Jessayan speelt vanaf zijn achtste de zwart-witte toetsen en brengt behalve prachtige covers van artiesten als Neil Diamond, Charles Aznavour, Frank Sinatra, Billy Joel, Sting, Beatles, John Denver en Elvis Presley speelt en zingt Aristakes, ook eigen composities, vaak met een bijzonder verhaal.
 
Aristakes treedt al ruim 43 jaar op in binnen- en buitenland. In de jaren 80 haalde ij twee keer een Nederlandse Top-40 notering met het door hem geschreven nummer Don’t wanna live without you en in een Nederlandstalig duet met Ciska Peters: Kom in m’n Armen.

Aristakes Jessayan werd geboren in Athene, maar is van Armeense afkomst. De pianovirtuoos speelt vanaf zijn achtste levensjaar met veel passie, bezieling en vooral oprecht plezier. Aristakes brengt een programma met covers van artiesten als Neil Diamond, Charles Aznavour en Billy Joel en speelt daarnaast eigen composities, veelal met een bijzonder verhaal.

‘Aristakes speelt niet alleen muziek; hij ís muziek!’

Entreepijs van € 12,50 is inclusief een consumptie en hapjestafel na afloop van de voorstelling.

Foto: Ab Blauw

Terug