Maurice Hermans - Liedjes van Toon

Maurice Hermans - Liedjes van Toon

Vr 15/11 - Gorinchem

Theater Peeriscoop

20:30 - 22:00


Voorstelling: Maurice Hermans - Liedjes van Toon


Datum:         Vrijdag 15 november 2019


Aanvang:       20:30 uur


Prijs:             19,50 | Inclusief 2 consumpties


Een luchtig, eigentijds, vrolijk theaterprogramma met muziek, poëzie, verhalen en kleine lieve liedjes rondom  de onvergetelijke TOON HERMANS. Een muzikale ontmoeting met de liedjes en grootste hits van Toon. Een avond over harmonie, passie, beleving, herkenning, liefde en over de grote dingen die vaak zo klein gekoesterd worden als je ze ziet.

Toon Hermans was geen cabaretier. Hij noemde zichzelf een clown, en meer een feestneus dan de wijsneus. Een Fratsenmaker. 
Toon wilde niets liever dan de mensen tussen acht en elf uur hun problemen en zorgen doen vergeten. Hij speelde voor hen ‘de zon’, het moeilijkste engagement dat er is. Want de ware clown is altijd mild, hij wil geen pijn doen, omdat hij weet, héél diep in zijn hart, dat er al zoveel pijn is in de wereld.
 
Zoon Maurice Hermans, zangeres/actrice Astrid Cattel begeleid door pianist Harrie Herfst, volgen Toon met een avondvullend programma in de tijdlijn van zijn gedachten. De sfeervolle voorstelling brengt blije herinneringen en veel lieve bekende en onbekende Toonliedjes.

Een avond om nooit te vergeten..Toon leeft…hij is niet dood! 

Entreeprijs van € 19,50 is inclusief twee consumptiemuntjes

Terug