Theaterhuis Gorinchem - De Zere Neus van Bergerac

Theaterhuis Gorinchem - De Zere Neus van Bergerac

Sat 21/12 - Gorinchem

Theater Peeriscoop

01:00 - 01:00


Voorstelling: De Zere Neus van Bergerac


Datum:        zaterdag 21 december 2019


Aanvang:     15:00 uur & 20:00 uur


Prijs:            12,50


De Zere Neus van Bergerac is een sprookje over klunzige feeën, een dappere dichter, oenige vechtersbazen, smerige trollen en een belachelijke neus. Het klassieke verhaal van Cyrano de Bergerac omgetoverd in een vrolijke voorstelling vol Franse meezing-chansons, echte degengevechten en veel te veel haastverkledingen!

Het verhaal
Een verwarde wensfee is in het verkeerde sprookje aanbeland. Ze denkt bij de wieg van een babyprinsesje te staan, maar er blijkt een jongetje in te liggen dat Cyrano heet. Tot overmaat van ramp maakt de fee een foutje. In plaats van drie goede gaven krijgt Cyrano een grote neus waar hij nog vaak mee gepest zal worden. Ondertussen wordt de mooie stagiairefee Roxanne op pad gestuurd om de fout recht te zetten. Vermomd als mens van vlees en bloed stort zij zich in het avontuur. Maar dan krijgt ze de schrik van haar leven: ze wordt verliefd! En daar blijkt geen toverstaf tegen bestand...

Regie: Mirjam van den Bogaard, Zangcoach: Monia de Swart
Spel: Niels Groffen, Michel de Bruin, Lida Hagenaars, Elles van Rijn, Jan Ottevanger, Purdey Keuzenkamp, Viggo van Wijk, Martin Edelbroek, Richard Koekkoek, Ianus Keller e.a.

Terug