Daniël Arends: Meer Van Hetzelfde

Daniël Arends: Meer Van Hetzelfde

Do 19/09 - Volendam

Pop- en Cultuurhuis PX

19:30 - 23:00


Schurend eerlijk, verbaal agressief, intrigerend en charmant.

Daar ben ik weer lieve mensen. Met mijn cynische grappen, quasi-filosofische inhoud en gespeelde nonchalance. U krijgt vanavond alles exact zoals u dat van mij gewend bent. Behalve dan dat deze show echt niet meer te onderscheiden is van de vorige. Veel plezier met Meer van hetzelfde (Deel 1).

De pers over zijn vorige voorstelling De Afterparty:

NRC (★★★★)
“Arends zit deze voorstelling in een onweerstaanbare flow. (…) Heen en weer ijsberend over het podium, met handen en vingers zijn woorden onderstrepend en een peilende blik als hij even temporiseert of zich een gemakkelijke grap permitteert, houdt hij je in zijn verhaal gevangen. (…) Hij wil het hart van het woord ‘gezellig’ naar buiten trekken, de huid van de letters schrapen, het woord onder zijn voeten vertrappelen en het dan voor de zekerheid in de fik steken.”

DAGBLAD VAN HET NOORDEN (★★★★)
“Treiterkop in spitsvondig college. (…) Afwisselend ingetogen en uitbundig, maakt hij opnieuw indruk met zijn observaties binnen een sprankelend kader van bizarre en hilarische contrasten. (…) Hij is een treiterkop, een man van redenaties, die zalen afsluit. Zijn toon is die van een spitsvondig college. (…) het is een sluitend, compact relaas.

TROUW (★★★)
“Zijn stijl is sarren, dwars zijn, grof, hard, gevaarlijk en politiek incorrect uit de hoek komen. (…) Van grof naar invoelend en weer terug.”

www.danielarends.nl

donderdag 19 september | Deur open: 19:30 uur | Aanvang: 20:00 uur

Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)

Theatervoorstelling met zitplaatsen

- Uitverkocht -

Terug