30 Jaar Dana Winner

30 Jaar Dana Winner

Sat 12/10 - Volendam

Pop- en Cultuurhuis PX

19:30 - 01:00


Vier samen met Dana Winner en haar vierkoppige live band haar 30-jarige muziekcarrière en herbeleef alle grote hits! Met meer dan 3,5 miljoen verkochte albums wereldwijd is Dana Winner ongetwijfeld één van de allergrootste Nederlandstalige zangeressen van dit moment.

In 2020 staat Dana Winner 30 jaar op de planken en dat zal uitvoerig worden gevierd! Met haar deelname aan ‘Liefde voor Muziek’, twee nominaties voor Radio 2 Zomerhit (‘Beste Zangeres’ en ‘Zomerhit’) en een zetel als coach in ‘The Voice Senior’ op VTM neemt Dana Winner alvast een mooie aanloop naar haar jubileum. Tijdens haar nieuwe theatertour ’30 Jaar Dana Winner – Drie decennia vol liefde én muziek’ put Dana rijkelijk uit haar omvangrijke Nederlandstalige én Engelstalige repertoire. Herbeleef alle grootste hits, van haar doorbraak in 1989 met ‘Op Het Dak Van De Wereld’ tot ‘Westenwind’ en ‘One Moment In Time’.

Ja, er zijn mannen geweest waar ze verliefd op werd en voor haar dochter voelt ze onvoorwaardelijke moederliefde, maar wat het leven van Dana Winner steeds weer kleurt, is de hartstochtelijke passie die ze voelt voor de muziek. Gewapend met schitterende nieuwe songs die ze opdiepte uit de rijke muziekgeschiedenis en waar ze haar eigen touch aan gegeven heeft, stapt ze het theater in om een ode te brengen aan de muziek. En natuurlijk komen ook haar klassiekers en grootste hits voorbij op het podium.

Laat u meevoeren door de prachtige stem van Dana Winner.

www.danawinner.nl

zaterdag 12 oktober | Deur open: 19:30 uur | Aanvang: 20:30 uur

Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)

Theatervoorstelling met zitplaatsen

Reserveren is helaas niet mogelijk

Tickets: € 27,50 (excl. transactiekosten)

Tickets zijn verkrijgbaar aan het loket op de 1e etage van Pop- en Cultuurhuis PX

Terug