Beatshow

Beatshow

Sat 01/02 - Volendam

Pop- en Cultuurhuis PX

19:30 - 01:00


Hits en herinneringen uit de Jaren ’50 en ’60

Het succes van de theatertour ‘Pioniers van de Nederpop’ (met Johan Derksen) gaf de carrières van Rudy Bennett (The Motions) en Theo van Es (The Shoes) een nieuwe impuls. In de BEATSHOW nemen Rudy Bennet, Theo van Es en acteur/ schrijver Maarten Spanjer (o.a. Taxi), u mee terug naar de jaren ‘50 en ‘60.

Dat doen zij met hits, verhalen en herinneringen. De hits worden uiteraard gezongen door Rudy Bennett en Theo van Es. Maar ook Polle Eduard (Tee Set) en singer/songwriter Specs Hildebrand leveren vocale bijdragen.

Maarten Spanjer vertelt verhalen en haalt herinneringen op. Dit doet hij uiteraard op eigen hilarische wijze. Het geheel wordt begeleid door de band The Motions.

In september verschijnt er bovendien een album van Rudy Bennett & The Motions met nooit eerder uitgebracht werk van Robbie van Leeuwen, componist van o.a. de nederpopklassiekers ‘Wasted Words’ en ‘Venus’. Onlangs zaten Bennett en Van Leeuwen aan tafel bij DWDD.

De BEATSHOW is een feelgood show met onvergetelijke hits en hilarische verhalen van een groep babyboomers die de nozems en de hippies uit de jaren 50 en 60 nog meegemaakt heeft. De mannen zijn nu dan wel wat ouder geworden, maar van achter de geraniums kruipen is geen sprake.

zaterdag 1 februari | Deur open: 19:30 uur | Aanvang: 20:30 uur

Locatie: Pop- en Cultuurhuis PX (Podiumzaal)

Tickets: € 22,50 (excl. transactiekosten)

Tickets zijn verkrijgbaar aan het loket op de 1e etage van Pop- en Cultuurhuis PX

Theatervoorstelling met zitplaatsen

Reserveren is helaas niet mogelijk

Terug