BitterBallenBorrel Assen

BitterBallenBorrel Assen

Do 03/10 - Assen

Bonte Wever

17:00 - 20:00


BitterBallenBorrel Assen
BitterBallenBorrel Assen is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om in De Bonte Wever het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst. En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

MOTTO
Hoe kan BitterBallenBorrel strategisch als jouw ambassadeur fungeren? Bij BitterBallenBorrel zijn "hulpvragen" de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel.

Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen… voor een ander… waar die ander wat aan heeft.

PROGRAMMA
17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing Veel meer Klanten
19.15 uur Verloting "Pitch Het Bedrijf"
19.20 uur Pitch Drésignhouse Assen
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur Natafelen

VERLOTING "Pitch Het Bedrijf"
BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om "Het Bedrijf" in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Assen verloten wij "Pitch Het Bedrijf", een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Assen ter waarde van 495,-- eur excl BTW,

NATAFELEN
Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld tijdens het diner. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc.

Het diner bestaat uit een speciaal Bitterballenborrel menu in het a la carte restaurant Dapper. Kosten voor het diner zijn € 15,00 p.p. Uiteraard kun je ook een gerecht van de kaart kiezen. Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom

AANMELDEN
BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan hier op de website of via assen@bitterballenborrel.nl

ORGANISATIE
BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio.

BitterBallenBorrel Assen wordt georganiseerd in samenwerking met:

Anita ter Veld
Willem Everts
Jack Wieringa
Sylvia ter Wal
Miranda Drenth

Terug