Medisch Centrum Best

Medisch Centrum Best

Thu 21/11 - Assen

Bonte Wever

20:00 - 22:30


Theater van de Klucht brengt op 21 november een tv-hit op de planken bij De Bonte Wever: ‘Medisch Centrum Best’ is een knipoog naar de immens populaire ziekenhuisserie uit de jaren ’90 en staat garant voor een avond onbezonnen lachen! Pak je ponskaart er vast bij, want een bezoek aan het ziekenhuis is nog nooit zo leuk geweest!

Maak bij de opnamebalie kennis met de strenge hoofdzuster die zich overal zorgen over maakt, behalve over haar patiënten. Maar ‘gelukkig’ is er nog de slungelige stagiair om de afdeling draaiende te houden. Het ziekenhuis lijkt last te hebben van de wet van Murphy. Alles wat fout kan gaan, gaat mis. Wat doet trouwens die dokter elke keer op de gang? En wie ligt er toch op de uitslaapkamer? Een ziekenhuisbezoek wordt nooit meer hetzelfde…

Rollen in ‘Medisch Centrum Best’ worden vertolkt door Arijan ‘Adje’ van Bavel, Marloes van den Heuvel, Onno Innemee en Sabine Beens. Een flinke uitdaging, want de vier acteurs vertolken gezamenlijk vijftien rollen. Naast acteur is van Bavel ook als producent verbonden aan de theatervoorstelling. “Met ‘Medisch Centrum West’ als inspiratiebron, kan het eigenlijk al niet meer stuk”, aldus een enthousiaste Arijan. “Maar wie een vervolg op de serie verwacht, komt van een koude kermis thuis. Wij hebben er een heerlijk ‘kluchtig’ sausje overheen gegooid en toveren het theater om tot het gekste streekziekenhuis van Nederland!” De regie van ‘Medisch Centrum Best’ ligt in handen van Paul van Ewijk.

Terug