Pinksterpop2019!

Pinksterpop2019!

Zo 09/06 - Helmond

Lokaal 42 • Helmond

14:00 - 23:00


Pinksterpop 2019

Zondag 9 juni a.s. vind bij Lokaal42 op de markt in Helmond voor
de 8ste maal in successie het jaarlijkse Pinksterpop plaats.

Het gratis toegankelijke festival op 1ste Pinksterdag start om 14.00 en heeft een breed aanbod in muziek. In totaal zullen 4 bands het podium betreden, en bij Lokaal42 zijn we trots op het programma dat we dit jaar mogen presenteren. De vette bluesrock van Dave & the Bosses, de top Americana van Mercy John, de hits op z'n reggea's van Alle 13 Skank en de soultribute van Foul Play Committed.
Dat gaat weer een mooi feest worden.
Pinksterpop 2019 zal afgesloten worden door Foul Play Committed een authentieke en energieke live act vol tijdloze Soul classics gebaseerd op de film The Commitments uitgebracht in 1991. Deze act wordt uitgevoerd door een gedreven 11-koppige band. Kortom Soul klassiekers van o.a. Wilson Pickett, Otis Redding, Sam & Dave, Etta James met tomeloze energie gebracht!Daarna is het tijd voor Alle 13 Skank: 80's-pophits-reggae-ska-extravaganza...

Altijd willen weten hoe Madonna had geklonken als Henny Vrienten haar hits had geschreven? Hoe het was geweest als ze the Specials hadden gevraagd voor de soundtrack van Ghostbusters? Eurythmics als ze geboren waren op Jamaica? Dolly Parton met een jonko? 'Alle 13 Skank' gaat tijdens de Zwarte Cross de reggea weide op zijn kop zetten, maar eerst komen ze naar Helmond om de beste en meest onverwachte jaren 80 pophits voorbij te laten komen in een 'skankende' reggae en ska uitvoering.

Dance till you drop!'Alle 13 Skank' is het nieuwste project van de mensen achter de Winterswijkse formaties 'Toe Maar' en 'David Blowie'.
Pinksterpop 2019 zal afgesloten worden door Foul Play Committed een authentieke en energieke live act vol tijdloze Soul classics gebaseerd op de film The Commitments uitgebracht in 1991. Deze act wordt uitgevoerd door een gedreven 11-koppige band. Kortom Soul klassiekers van o.a. Wilson Pickett, Otis Redding, Sam & Dave, Etta James met tomeloze energie gebracht!

Terug