Oktoberfest in der Vorstraße

Oktoberfest in der Vorstraße

Fri 18/10 - Zwolle

Café Bloopers!

22:00 - 05:00


Guten Tag!

Eens per jaar zijn we allemaal stiekem een beetje Duits: Oktoberfest! Dirndl uit de kast, lederhose gestreken en gaan met die Banane! We trappen Oktoberfest in der Vorstraße 2019 af met Der Grosse und Kleine Martijn Show in der Bloopers!

Gastheren van de avond zijn jouw favoriete Martijnen! Deze twee heren weten er iedere keer weer een feest van te maken. We hebben al een aantal edities van de Grote & Kleine Martijn Show in Bloopers gehad, waaronder: Ik Hou Van Holland, De Jongens Tegen De Meisjes, Pakjesavond, Zotte Vrijdag en Fout & Nieuw!

Deze vrijdag vieren we Oktoberfest. Wat je kunt verwachten? Pullen bier, Deutsche Schlagers afgewisseld met slechte woordgrappen en nog veel meer Verrücktheit!

BIERTAFEL RESERVEREN? Dat kan!
Gezellig met jouw vriendengroep, sportteam, familie of studentenvereniging aan een grote lange tafel? Voor € 12,50 heb je al een leuk arrangement inclusief:
- Een gegraveerde bierpul
- Een liter bier
- Een shot Apfelkorn
- Bratwurst
Reserveer hier:
https://www.yourticketprovider.nl/events/28188-oktoberfest-mit-der-grosse-und-kleine-martijn-show/?fbclid=IwAR2tO4tgQloU9cKntJQY06Gg4SKU6zJqLiCN2cgBbiwdlgwrTfT_yKCGuvE

Alleen bij een reservering ben je verzekerd van een eigen pul die je gratis mag laten graveren en aan het eind van de avond mee naar huis kunt nemen en het voordelige arrangement.

Als je je niet aanmeldt kun je natuurlijk ook gewoon komen! Je kunt dan al het bovenstaande en nog veel meer los bestellen.

Alles klar, trinken mar!

Jawohl! #PartyOn

Terug