Feestband de Suskes!

Feestband de Suskes!

Sun 23/06 - Berlikum

Sans Souci

12:00 - 23:59


12.00 UUR: HOOFDKLASSE KAATSPARTIJ OP HET KAATSVELD
14.00 UUR: START KERMIS

NA AFLOOP VAN HET KAATSEN FEEST IN DE FEESTTENT MET DE FEESTBAND DE SUSKES EN DJ AUKE (ENTREE € 10,-)

De allerleukste feestband van Nederland. Vanaf 2009 maken drie rasmuzikanten en entertainers van alle gelegenheden een uitzinnig feest! Een keer een show van De Suskes meemaken houdt het risico in dat je voor altijd verslaafd bent aan de aanstekelijk vrolijke en muzikale tsunami van deze uitzonderlijke feestband!

Wat De Suskes als band uniek maakt is dat dit trio met slechts bas en drums (bespeeld door één persoon), twee akoestische gitaren en zang haar repertoire als een feestelijke lawine over het publiek heen laat komen waarbij de nodige interactie met het publiek niet vergeten wordt.

In Nederland hebben De Suskes bruiloften, bedrijfs- en dorpsfeesten, matinees, kroegentochten, dorpshuizen en tent- en schuurfeesten op een plezierige manier onveilig gemaakt en vielen diverse festivals al ten prooi aan deze levende slingers!

Niet voor niets is De Suskes in 2013 al als beste feestband van Nederland uitgeroepen. Niet alleen het publiek, maar dus ook een vakjury weet waar het om draait in Feestland!

Terug