EUT + 45acidbabies

EUT + 45acidbabies

Za 21/12 - Rotterdam

Rotown

21:00 - 23:00


Voor fans van: Beck, The Cardigans / Metric, Sleigh Bells
Zaal open: 21.00 uur. Aanvang: 21.15 uur.
Entree: €12,50 (incl servicekosten)
Tickets: bit.ly/2X13ch1

Het maakt niet uit hoe oud je bent, iedereen droomt weleens verzuchtend naar de dagen waarin je nog kind was, toen de dagelijkse realiteit slechts het beginpunt was van jouw tomeloze fantasie. Vanavond twee bands die dus precies dat gevoel van onsterfelijkheid en eeuwige jeugd opwekken: EUT en 45ACIDBABIES.

De speelse indiepop van EUT blijft onvergankelijk in de jeugdige onbezonnenheid. De band rondom zangeres Megan de Klerk schrijft oorwurm na oorwurm: liedjes als Supplies en Bad Sweet Pony worden in zowel binnen als buitenland opgepikt. EUT is zo’n band die altijd klinkt alsof je ze voor de eerste keer hoort, geen wonder dat ze de wereld in hoog tempo aan het veroveren zijn!

De schizoïde electrofunk/indiepunk van 45ACIDBABIES is net als EUT verschrikkelijk catchy, een tikkeltje fout en bovenal too cool for school. De band stoeit met vreemde geluiden als een kat met een bal garen: omlaag gepitchte vocalen, valse VHS gitaren en zeurende synths scheppen een wonderbaarlijk geheel. Om maar te zwijgen over de vaak bizarre podiumaankleding.

-----------------------------
Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met 'ALLE SHOWS aan' of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

Rotterdam Concert Buddies
Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch? Aanmelden via bit.ly/2ozlMxO

Terug