Final Touch

Final Touch

Fri 04/10 - Alkmaar

Gunnery's Irish Pub

21:30 - 00:30


FINAL TOUCH is een 5-mans coverband (bas, drum, 2x gitaar, zang) met meer dan 20 jaar ervaring.Van bruine café’s tot voetbalkantines, van motorfestijnen tot het Waagplein Alkmaar op Koninginnedag (4x), popfestivals, bruiloften of strandfeesten, wij hebben (bijna) overal gespeeld, voor 30 tot 3.000 man publiek.

Repertoire
Wij verzorgen een avondvullend optreden, waarbij afwisseling ons sterke punt is: met rock, reggae, ska en Nederpop. Zo passeren de volgende artiesten de revue: Robbie Williams, Bløf, The Police, Doe Maar,The Black Crowes, Anouk, Lenny Kravitz, De Dijk, Ian Dury, Kings of Leon, Madness en Van Dik Hout. Maar ook de Stones, CCR, The Beatles en Quo kunnen zo maar voorbij komen.

Frontman is Martin Bey die de leadvocals voor zijn rekening neemt. Maar af en toe wisselt hij van plaats met drummer Frits Zonderhuis als die de microfoon pakt om een paar soul- en bluesnummers de zaal in te slingeren. Op bas speelt Claudio Guliker de sterren van de hemel en de blaren op zijn vingers en Remco Tammer en Jos van Hooff laten hun gitaren huilen, brullen, kreunen, gillen of fluisteren. Ook nemen Remco en Jos de 2e en 3e stem voor hun rekening.
Verdere informatie zie www.finaltouch.info

Terug