Visiteplaatjes #5 met Aad vd Wuppert

Visiteplaatjes #5 met Aad vd Wuppert

Za 05/10 - Den Haag

Cafe Restaurant de Zwarte Ruiter

22:00 - 01:30


Deze editie krijgen we een Haagse superheld over de vloer. Overdag taxichauffeur John van Schaik, ‘s nachts DJ Aad vd Wuppert. Of andersom.

Hij draait al sinds lang platen in Den Haag en omstreken. Welk genre? American Songbook tot Dr. Alimentado, van Engelse new wave tot Keniaanse funk. En soms, heel soms disco. Aad draait het liefst vinyl, een kraakje of tik verhoogt de authenticiteit. En de gezelligheid. En laat dat nou net ons motto zijn: gezelligheid vooruit met de geit bij Visiteplaatjes!

| VISITEPLAATJES? JA, VISITEPLAATJES JA. |
Over smaak valt te twisten, maar je hebt van die mensen die getalenteerd zijn in het hebben van een fantastische muzieksmaak. De verzamelaars aka muziekjunkies, mensen met een zogenaamde platenknobbel.

Tijdens Visiteplaatjes nodigen we iedere editie zo'n (on)bekende fijnproever uit om de pareltjes uit zijn of haar collectie met jullie te delen. De Zwarte Ruiter bouwen we voor de gelegenheid om tot de gezelligste huiskamer van Den Haag. Plof neer op de bank naast de platendraaier, spring dansend op tafel als je daar zin in hebt of geniet met je ogen dicht. Alles mag! Reken op niets en verwacht alles. Er zijn geen regels. Doe alsof je thuis bent!

| LAGUNITAS STEAL THE GLASS |
Dit is een Visiteplaatjes met een duister randje, want het is tevens de eerste zaterdagavond van Lagunitas Brewing Co Live maand. We doen Steal the Glass!

Lagunitas IPA komt in verrekte leuke glazen. Een soort jampotmodel met een hond erop. Lekker voor bier, leuk voor bloemen, perfect als pennenbak. Gevolg: overal waar je Lagunitas op de bierkaart ziet verschijnen, zie je bierglazen illegaal in tassen verdwijnen.

Omdat Lagunitas zijn bierdrinkers van dat knagende schuldgevoel af wil helpen hebben ze wat moois bedacht: Steal The Glass. De eerste en de laatste zaterdag van oktober lekker Lagunitas drinken en het glas steek je in je zak voor thuis. Zolang wij het maar niet zien.

Vrij entree

Terug