Junk Shop Discotheque

Junk Shop Discotheque

Fri 11/10 - Den Haag

Cafe Restaurant de Zwarte Ruiter

23:00 - 02:00


Junk Shop Discotheque is een volledig analoog vinylfeestje door DJ der Wolfshund. Beginpunt is het jaar 1955, waarna het kriskras door de tijd gaat. Junk Shop Discotheque is tijdloos en stijlvol - maar niet stijlvast. Gewoon lekker ongegeneerd ritmisch bewegen, op evergreens en underground hits. Voor mono- en stereotypes.

Ja, maar wát dan bijvoorbeeld horen we u zeggen?
50s rock'n'roll! Rhythm'n'blues! Beat! Funk! Exotica! Glamrock! Sixties garage! Punk! Doe de aap! Doe de hond! Kom van dat dak!

Gratis entree

WIN EEN DANELECTRO 59 XT BLACK MET LAGUNITAS

De hele maand oktober staan er waanzinnig goede bands & dj's in de Ruiter onder het wapperend banier van Lagunitas Brewing Co. En Lagunitas geeft een elektrische gitaar ter waarde van €589 weg: het zwarte allround beest genaamd Danelectro 59XT.

||| DEELNAME: HOE WIN IK DIE GITAAR? |||

Bij elk Lagunitas biertje dat je gedurende de actie aan de bar van de
Zwarte Ruiter afrekent krijg je een deelnamevoucher. Daarop vul je je naam en telefoonnummer in en gooit het in de zwaarbewaakte tombola bak. Hieruit trekken we op zaterdag 26 oktober om 23:00 blind de winnaar. Om de gitaar te winnen moet je bij de trekking aanwezig zijn.

Kleine lettertjes:
- Deelname aan deze actie uitsluitend vanaf 18 jaar.
- Grote Markt personeel is uitgesloten van deelname.
- De gegevens die je op het deelnamevoucher invult worden niet voor andere doeleinden dan deze winactie worden gebruikt.
- Alleen met de winnaar wordt contact opgenomen.
- De gegevens worden na de trekking niet bewaard en alle kaartjes worden vernietigd.

De actie loopt van 1 oktober 11:00 tot 26 oktober 23:00. Je kunt meedoen zo vaak als je wilt.

Terug