Pater Moeskroen

Pater Moeskroen

Vr 29/11 - IJsselstein

Café de Stee • IJsselstein

22:00 - 02:00


Vrijdag 29 november speelt Pater Moeskroen al hun hits live in De Stee. Kaarten zijn verkrijgbaar voor €17,50 aan de bar in het café. Het optreden begint om 22:30. Eerdere optredens waren een daverend succes, de tent stond volledig op zijn kop! Zorg dus dat je er op tijd bij bent want deze avond zal gegarandeerd snel uitverkopen!


Over Pater Moeskroen


Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten, hetgeen resulteert in het herkenbare Moeskroen-geluid.


Het allereerste optreden van Pater Moeskroen vond plaats op 26 januari 1986 in café van Zanten te Amersfoort. De aanstekelijke mix van vrolijke deunen en humoristische teksten slaat meteen aan. Vanaf dat moment speelt de band steeds vaker in Nederland en België, hetgeen leidt tot grote hits als Roodkapje, Hela Hola (tuthola) en Laat maar waaien.


Behalve dat Pater Moeskroen een graag geziene gast is op festivals, gaat de groep ook de theaters in en is daarin wellicht nóg succesvoller. Op het theaterpodium komen de talenten van de zes multi-instrumentalisten nog beter naar voren en is er, naast kolderieke muzikale fratsen, ook plaats voor ontroering en diepgang. Inmiddels heeft de groep maar liefst tien theaterprogramma’s achter de rug en zijn er 18 albums en 5 dvd’s verschenen.

Terug