Hengstenkeuring

Hengstenkeuring

Vr 10/01 - Leeuwarden

Wtc Leeuwarden

09:00 - 01:00


HENGSTENKEURING



Let op dat je de juiste datum selecteert voor de HENGSTENKEURING!


Hengstenkeuring 2020

Van 9 tot en met 11 januari presenteert het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek (KFPS) de jaarlijkse HENGSTENKEURING en de FRIESIAN PROMS. Drie dagen lang genieten van prachtige Friese paarden overdag tijdens de HENGSTENKEURING en in de avonduren de geweldige concert- en showavonden FRIESIAN PROMS.


NIEUW in 2020 – Met uw Friesian Proms ticket heeft u op dezelfde dag ook toegang tot de Hengstenkeuring.

Dit betekent dat bij de aankoop van de tickets, de gewenste stoelen gereserveerd kunnen worden. Leden die vroegtijdig hun kaarten bestellen, kunnen zich op deze wijze vergewissen van mooie plaatsen. Met het placeren wordt wel gewerkt met een differentiatie van ticketprijzen. De mooie plaatsen zijn duurder dan de minder mooie plaatsen.


Alle dagen staan weer in het teken van de Friese parels en ook dit jaar is er weer een gevarieerd programma. Zo staat de donderdag in het teken van de Tweede Bezichtiging van de daarvoor aangewezen hengsten. De hengsten worden dit jaar als pilot niet meer in de kooi vertoond maar aan de hand. Het blijft natuurlijk zeer spannend, welke hengsten mogen doorstromen in het traject om stamboekhengst te worden? Vrijdag staat de finale van de Friesian Talent Cup, Horses2fly KFPS Sportcompetitie en verschillende clinics over allerlei onderwerpen m.b.t. het (Friese) paard op het programma. Zaterdag komen de hoofdrolspelers aan bod, de stamboekhengsten van het KFPS. Met als hoogtepunt de aanwijzing van de kampioen.


VIP Loge

U kunt ook de beeldschonen Friese paarden bekijken vanaf de VIP loge. Een beperkt aantal tafels zijn inclusief volledige service en beschikbaar voor 6 personen. Klik hier voor meer informatie en boekingen.


Rolstoel en begeleiders

Een rolstoelplaats dient in combinatie met een begeleidersplaats geboekt te worden. Hiervoor belt u met Ticketpoint op 0900-9000 8000 (45 ct p/m) vanuit Nederland en +31(0)20 262 2141 vanuit het buitenland.


Ticketpoint is het enige officiële verkooppunt van tickets voor FADERPAARD.

Terug