Ijshockey seizoen Unis flyers 2019/2020

Ijshockey seizoen Unis flyers 2019/2020

Ma 01/06 - Heerenveen

Thialf

20:00 - 01:00


UNIS Flyers Heerenveen




Bestel nu je seizoenkaart voor seizoen 2019 – 2020!

Je wilt geen wedstrijd missen. Elke week zit je weer op het puntje van jouw stoel. Brede, snelle en gespierde mannen strijden heldhaftig om de puck.


Tomeloze inzet. Pijn verbijten. Om de eer, om de prijzen en voor het logo. Spectaculaire goalie saves. Keiharde body checks. Schitterende goals. Gejuich, gezang en tromgeroffel op de tribune.


Dit is jouw avond. Dit zijn jouw medefans. Dit is jouw sport. Dit is UNIS Flyers. Jouw én ons team! #WeAreAllFlyers.


Mis geen enkele thuiswedstrijd dit seizoen van UNIS Flyers in Thialf. Met de seizoenkaart op zak ben jij er zeker van dat je alle spectaculaire goalie saves, harde body checks en schitterende goals van UNIS Flyers mee maakt.


Sinds de oprichting in 1967 won UNIS Flyers negenmaal de landstitel. Er waren zeven opeenvolgende kampioenschappen van 1977 tot en met 1983 in de Eredivisie, in 2016 als hoogst geëindigd Nederlands team in de BeNe-league (verliezend finalist) en in 2017 als overwinnaar in de Final Four om het landskampioenschap. De nationale beker werd twaalf keer gewonnen, en de eindzege in de BeNe-league eenmaal. Het eerste team wordt sinds 2013 gesponsord door UNIS Group, waardoor het in de competitie uitkomt als UNIS Flyers.


BeNe-League

In de BeNe-League komen dit seizoen 13 teams uit. Alle teams zullen eenmaal thuis en uit tegen elkaar spelen. De beste acht teams kwalificeren zich voor de play-offs en zullen gaan strijden om de titel.


De beste vier Nederlandse teams tijdens de reguliere BeNe-League competitie plaatsen zich voor de Final Four. Tijdens dit weekend spelen deze teams een halve finale op zaterdag en de winnaars plaatsen zich voor de finale om het Nederlands Kampioenschap op zondag.


Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van UNIS Flyers in Thialf Heerenveen


Terug