DIRTY - Met o.a. JOHNNY500 & MASSIVE MC

DIRTY - Met o.a. JOHNNY500 & MASSIVE MC

Vr 06/12 - Den Helder

Club Bonaire

23:30 - 04:00


Johnny 500 aka The Peoples Champ.

The Peoples Champ is iemand die nooit vergeet waar hij vandaan komt. Een succesvolle jongen die zich niet verheven boven anderen voelt en zich al helemaal niet zo gedraagt, maar wel “het erfgoed” van de cultuur waarin hij is grootgebracht ‘op z’n schouders neemt’ en ten alle tijden trots zal vertegenwoordigen.

Tegelijkertijd zijn de mensen met dezelfde achtergrond als hij trots op hem en genieten ze van zijn succes, want dat succes heeft hij ook voor hun. Hij zal er dan ook altijd voor zorgen dat zijn eigen mensen met trots naar hem kunnen blijven kijken: hij is de ongekroonde koning van zijn volk, tussen zijn volk.
Iedereen die de afgelopen twee jaar waar dan ook in Nederland een keer een feest heeft bezocht is ongetwijfeld een keer losgegaan op de muziek van Johnny 500; tijdens een live-set of door het horen van een van de tracks van zijn succesvolle EP The Peoples Champ 1 (met de gouden club-banger Skurbah)! Van draaien in grootste clubs en op hardste festivals, tot aan het releasen van een eigen kledinglijn: Johnny 500 is overal te horen en op een of andere manier te zien!

Johnny 500 is, The Peoples Champ.

Tickets: https://tibbaa.com/order/7c2r3qhvfy?lang=en

Terug