Triple X o.a Wesly Bronkhorst

Triple X o.a Wesly Bronkhorst

Za 01/02 - Heerhugowaard

Dancing Marlène

21:00 - 03:00


Zat 1.febr TRIPLE X met Wesly Bronkhorst, John West en Robbert v/d Steenhoven. Koop een kaartje en pak je voordeel, kaarten vanaf heden online in de voorverkoop op www.dancingmarlene.nl ook voor info. Zaal open en aanvang 21.00 uur.

Earlybird Tickets 10,=
Regular Tickets 15,=
Deur Tickets 20,=

Wesly Bronkhorst.
De voor een ‘Edison Pop 2019’ genomineerde zanger vierde in 2017 zijn 15-jarig artiesten jubileum met een groots concert in het tot de laatste stoel uitverkochte Concertgebouw van Amsterdam. Ook werd hij dit jaar verkozen tot ‘Populairste Artiest 2018’.
‘Het is een bekroning op meer dan vijftien jaar heel hard werken dat ik een eigen concert mag geven in AFAS Live op 4 oktober. En voor het succes van het liedje ‘Trots op Jou’ dit jaar. Een droom die uitkomt! Ik ga er voor zorgen dat het een avond wordt voor mijn fans om nooit te vergeten.’ Aldus Wesly Bronkhorst.
Zijn bekendste liedjes zijn ‘Kom Allemaal Maar In Mijn Armen’, ‘Als Jij Had Gedacht’ en natuurlijk de hit van 2018 ‘Trots Op Jou’. Voor die single kreeg hij onlangs een BUMA NL Award in de categorie ‘Beste Single 2018’ en een Buma NL Award voor ‘Meest Gestreamde Track 2018’.

John West.
John West heeft de afgelopen 10 jaar bewezen een vaste waarde te zijn op de Nederlandse podia met hits zoals ‘Jouw blik’, ‘Voel je dan niet’, ‘Wit zwart’,Alles wat ik wil, Nee ik rij niet. Het afgelopen jaar stond vooral in het teken van de singles ‘Lekkerding’ en ‘Blijf bij mij’, duetten welke hij uitbracht met zijn goede vriend en collega Lange Frans en momenteel een dikke hit heeft met: "Alles Wat ik Wil" !!

Robbert v/d Steenhoven.
Robbert is Mr.Triple X die altijd het voor-naprogramma verzorgd. Hij staat voor 100% feestgarantie en is de perfekte schakel.

Terug